Home

Alle elektrische voorzieningen

Ervaren elektriciens

Bel ons vandaag nog +32 498 76 31 50

Meer info

Elektrische reparatiediensten

Wat het probleem met uw bedrading of netwerk ook is – we zullen het voor zonsondergang oplossen!

call+32 498 76 31 50

Bel en bestel een elektricien bel naar huis

wij zullen al uw problemen met de reparatie van bedrading oplossen

snel en professioneelcall+32 498 76 31 50

Maak een afspraak

Het belangrijkste is om het probleem van de klant op te lossen,
Klantwens voor ons –de wet


Als we bedenken hoe lang onze ervaring in de industrie is, zijn we er zeker van dat er geen enkel probleem met elektriciteit is dat we niet kunnen oplossen.


.


1435

Klanten

12

Jarenlange ervaring

100%

Tevreden klanten

5

Ervaren professionals
Diensten
Voor zowel huishoudelijke als commerciële elektrische systemen, zoals standby-generatoren, stopcontacten en stopcontacten, elektrische panelen, verlichting en veiligheidssystemen - is het noodzakelijk om regelmatig onderhoud uit te voeren ...
Hoewel een thuisvoedingssysteem van vitaal belang is voor ons leven, is commerciële stroomvoorziening van cruciaal belang voor ons werk, onze kantooractiviteiten en onze klantenservice.
Met onze vaste reeks services voor onderhoud, installatie en reparatie van elektrische apparatuur die 7 dagen per week, 12 uur per dag werkt, lopen helaas een aantal vervelende situaties uit de hand.

Werken met jarenlange ervaring en honderden tevreden klanten,
We werken dag en nacht om al uw problemen op te lossen!

Een afspraak maken

We zijn beter dan concurrenten


Assortiment

Het scala aan diensten dat we kunnen bieden, is meestal het belangrijkste voordeel ten opzichte van concurrenten. We regelen alles – in nieuwe huizen, nieuwe bedrading en apparatuur in oude huizen, volledige of gedeeltelijke vervanging van elektrische bedrading en apparatuur!

Team

Ons bedrijf, dat meer dan twaalf jaar geleden werd opgericht en waarin hooggekwalificeerde en ervaren elektriciens werken, blinkt uit in iedereen als het gaat om praktisch, zuurverdiend vakmanschap!

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring in de branche hebben we een hele reeks projecten kunnen voltooien die perfect zijn afgerond. Al onze klanten waren tevreden over de kwaliteit!

Prijzen

In tegenstelling tot sommige van onze directe concurrenten maken we nooit hoge prijzen voor onze klanten. Ons prijsbeleid is altijd exclusief en betaalbaar geweest. Daarnaast hebben we een breed scala aan promotionele aanbiedingen!

Beoordelingen van onze klanten


Mijn hele huis werd aangedreven door een heel oud netwerk, en ik bedoel een heel oud en bijna oud netwerk. Uiteindelijk is de tijd gekomen dat het netwerk niet meer werkt. Ik moest gewoon een team van professionele elektriciens om hulp vragen.

Harry Benson

Ons hele commerciële gebouw, dat ongeveer tien kantoren van alle soorten herbergt, werd aangedreven door een rastersysteem dat niet goed werd onderhouden. Er waren dus problemen. Gelukkig hebben we deze jongens ingehuurd om het te repareren!

Gary Growles

De eerste lijst met werken is aanzienlijk uitgebreid na de ontdekking van defecten in de eerder aangelegde bedrading in het appartement. De bedrading in de kamer was volledig vernieuwd, het schild in het appartement werd verplaatst. In de toekomst zal ik nog steeds contact opnemen met de master om door te gaan met de reparatie.

Daniela Robbery

Onze partners


Kwaliteit Tijd getest!

Ons werk is gebaseerd op 3 fundamenten van succes: strikte arbeidsethiek, hoge kwaliteit en snelle verwerking …


In nieuwe huizen, volledig nieuwe elektrische bedrading en apparatuur
in oude huizen volledige of gedeeltelijke vervanging van elektrische bedrading en apparatuur!


Recente blogberichten


Leer omgaan met het probleem van lage / hoge spanning
Er zijn veel systeemstoringen op de lange termijn die dezelfde problemen kunnen veroorzaken als onderspanning. In feite is dit slechts een geval van onvoldoende levering van elektriciteit aan het netwerk, het wordt ook vaak een “shutdown” genoemd.
7 elektrische updates voor de herfst
De herfst is de tijd om alle huisupdates, onderhoud, enzovoort te beheren tot het begin van een koude winter en het stoppen van grootschalig werk binnen en buiten. Dus als u in september-november de elektrische …
3 Geeft aan dat het tijd is om de schakelaar te vervangen
Hoewel niet veel mensen erover nadenken, zijn lichtschakelaars in feite onze belangrijkste hulpmiddelen voor het gebruik van elektriciteit wanneer we ze in- en uitschakelen, toch? Het is echter belangrijk om op te letten of de verlichting in je huis schakelt …